Sivut

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Arjen ekoapureita, opiskelun helpottajia

Tänään ajattelin kirjoitella niistä pikkujutuista, jotka tekevät opiskelusta helpompaa, mahdollista ja kivaa: esittelyssä siis reppuni sisältöä. Olen opiskelun aloitettuani panostanut paljon kaikkiin ihaniin tarvikkeisiin, jotka helpottavat päiviä, joihin sisältyy paljon kirjoittamista, luentosalista toiseen juoksemista ja/tai vain lyhyitä taukoja.

Tärkeimmät ensin, eli mistä blogini on saanut nimensä, millä kirjoitan luentomuistiinpanoni:



Parkerin mustekynä. Tämä on melko uusi hankinta, pitkään yritin tulla toimeen kuulakärkikynillä, mutta tutkittuani niiden ympäristövaikutuksia, totesin lopulta, että laadukas täytekynä, johon voi musteen loppuessa vain ostaa täyttöpatruunan, on oiva sijoitus. Lyijykyniä en osaa käyttää kuin tehtävien tekemiseen. Nyt olen jo aivan rakastunut kynääni, enkä vaihtaisi takaisin muovisiin kuulakyniin mistään hinnasta.


Tässä kuvassa onkin sitten paljon kaikkea tärkeää. Edellisestä kuvasta poiketen, koulussa ollessani juon jatkuvasti kahvia kestokupistani, en suinkaan muumimukista.Unicafet alkoivat myydä näitä ihania silikonimukeja yliopiston väreillä ja logolla muistaakseni viime vuoden puolella, ja tähän mennessä käteni on jo kasvanut kiinni kahvikuppiini.

Kupin lisäksi mukanani on aina lasinen juomapulloni, josta litkin vettä pitkin päivää. Lasiseen vaihtoehtoon päädyin tässäkin tapauksessa ekologisuus ja kestävyys mielessäni. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tarvikelistassani on Onyan lounaskääre, jota en ole vielä päässyt testaamaan, mutta jonka toivon auttavan päivinä, joina erikoisruokavaliotani ei ole Unicafessa tarjolla.

Huhhuh, tulipa pitkä postaus pienistä asioista, mutta ei se varmaan haittaa, opiskelun pitää olla paitsi mielekästä, myös kivaa! Haluaisin näin lopuksi vielä pyytää anteeksi kuvien huonoa laatua, ja huomauttaa, että mitkään linkit blogissani eivät ole sponsoroituja, olen laittanut ne tänne vain lukijoiden avuksi.

Huomenna kertoilen kuvassa näkyvistä divarilöydöistäni!

3 kommenttia:

  1. Unicafen sininen termosmuki on ihana. <3

    VastaaPoista
  2. Tästä postauksesta tulee tosi lämmin ja kotoisa olo. Tuo kahvimuki on kyllä ihan mainio! Sait minut juuri kiinnostumaan tuosta kynästä. :D Täytyy mennä suomalaiseen? Etsiskelemään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erica, itse hankin oman kynäni Akateemisesta. Suomalaisessakin noita oli ainakin tilattavissa, mutta Akateemisen valikoima on laajempi.

      Poista