Sivut

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Opiskelut etenee...

vaikka sitten artikkeli kerrallaan. Juuri nyt tuntuu todella vaikealta keskittyä lukemaan pitkiä artikkeleita, poimimaan niistä olennainen, kirjoittamaan oma teksti... Sitä se opiskelu suurelta osin ikävä kyllä vain on. Ehkä se on tämä kylmä ja pimeä vuodenaika, mutta nyt ei vaan inspaa yhtään. Onko jollakulla hyviä vinkkejä tällaisen olon selättämiseen?

Opiskeluista sinänsä ei juuri nyt ole mitään erikoista kerrottavaa, mutta voisin tässä valaista hieman kouluhistoriaani. Olen valmistunut lukiosta keväällä 2010, sen jälkeen vietin "välivuoden" Työväen Akatemiassa Kauniaisissa, jossa opiskelin lähinnä kulttuurihistoriaa ja kieliä. Tästä ajasta jäi paitsi mukavat muistot, myös muutama opintopiste.

Paha vain, että opintosuorite näistä on edelleen saamatta, pitäisi ottaa yhteyttä kouluun, jotta saisi tietää millä mallilla kulttuurihistorian opintoni ovat. Haaveena olisivat nyt sivuaineopinnot kulttuurihistoriasta JOO -opintoina (joustava opinto-oikeus) Turun yliopistolle. Juttelin tästä pääaineeni lehtorin kanssa, ja sain selville, että ennen kuin JOO -opinnot tulevat kyseeseen, pitää oman pääaineen perusopinnot olla kasassa. No, tästä sain lisäinspiraatiota suoriutua niistä nopeammin, jopa tämän pimeän talven keskellä.

Eilen otettiin muuten kuvia blogin ulkoasua varten, se on tulossa, jahka saadaan valmiiksi. Vähän vielä kestää. Nyt palaan artikkelin kimppuun!

Edit. 02:23: Noniin, eipä sen artikkelin kanssa kauaa mennytkään... Semmoiset hippasen vajaa 5 tuntia on kai ihan ok suoritusaika yhdelle tehtävälle, vai mitä sanotte? ;) Joskus hieman tuntuu, että opintopisteet eivät "ihan" vastaa työmääriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti